Svaz na ochranu práv spotřebitelů a rozvoje podnikání

Na Jarově 4, 130 00 Praha 3, IČO 266 67 088
Svaz slučuje fyzické a právnické osoby

flagflagflagflagflag

- Likvidace sinic - svaz se účastní na projektu se zaměřením na omezení či likvidaci sinic a jejich toxinů ve vodách, kde se podařilo provést niž několik praktických referenčních aplikací v přírodě prostřednictvím nového antimikrobiálního přípravku, který je schválen na mikrobiální stabilizaci pitné vody, ale také plní legislativní podmínky ve vodoprávním řízení na likvidaci sinic.

- Reference - Armáda české republiky, Rybářský svaz Tachov, Škoda Auto, Zoo Troja, ale i zahraniční aktivity v obci Baja republika Maďarsko. Více na www.sinice-rasy.cz

- Dlouhodobé skladování pitné vody - projekt je zaměřen pro rizikové oblasti s nedostatkem kvalitní pitné vody a technologiemi sloužící k jejímu dlouhodobému uskladnění

- Obnovitelné zdroje energie „OZE“
– jedná se o projekt určený pro zájemce o realizaci OZE jako např. solární elektrárny, biostanice, kogenerace, větrné elektrárny, atd. s možností financování těchto projektů až 20 let.

- Diagnostika lidského zdraví třetího tisíciletí
– jedná se o nový diagnostický přístroj, kde naše organizace řešila kompletní legislativu pro ČR a koncepci podpory prodeje. Více na
www.kme-kme.cz

- Úspora nákladů za elektrickou energii
– jedná se o začínající projekt, se zaměření na úsporu nákladů (spotřeby) elektrické energie.

- Poradenství - v řešení ekologického zemědělství s návrhem energetické optimalizace zemědělských provozů